Büyükşehir Kariyer Merkezi’nden Doğa Yürüyüşü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından Ali Dağı’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Etkinliğe Başkan Büyükkılıç ve Rektör Karamustafa’nın yanı sıra odalardan, üniversitelerden birçok temsilci de katıldı.

Büyükşehir Kariyer Merkezi’nden Doğa Yürüyüşü
KAYSERİ (1HA)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından Ali Dağı’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Etkinliğe Başkan Büyükkılıç ve Rektör Karamustafa’nın yanı sıra odalardan, üniversitelerden birçok temsilci de katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kariyer Merkezi’nce Ali Dağı’nda doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa’nın yanı sıra üniversitelerden ve odalardan birçok kişi de katılım sağladı.
Etkinlikte konuşan Başkan Büyükkılıç, sağlıklı yaşam adına düzenlenen organizasyondan ötürü katılımcı ve paydaşlara teşekkür ederek sağlıklı yaşam temennisinde bulundu.
KAYÜ Rektörü Kurtuluş Karamustafa da verimli bir etkinlik olduğunu dile getirerek etkinliğin örnek teşkil ettiğini belirtti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler