Büyükkılıç, 'Dünyada daha fazla sıkıntı çekiliyor'

Sanayicilere seslenen Büyükkılıç, 'Ülkemizde oluşan sıkıntıların dünyada çok daha fazlasının oluştuğunu sizler daha iyi takip ediyorsunuz' dedi.

Kayseri Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Ülke genelinde değerlendirme yapılırken dünyadan da soyutlanamayız. Dünyada olup bitenleri göz ardı ederek de bir yere varamayız. Ülkemizde oluşan sıkıntıların dünyada çok daha fazlasının oluştuğunu sizler daha iyi takip ediyorsunuz. O açıdan inşallah karamsarlığa yer olmadan önümüze ve işimize bakacağız. Sizler bizim yüz akımızsınız, ülkemizin gururusunuz" dedi.

Başkan Büyükkılıç, "Kayseri’mizde birliğin ve beraberliğin hep beraber bereketini de yaşadığımızın şükründen aciziz. Ben bunu her yerde söylüyorum. Elbette eksiklerimiz olabilir, ufak tefek hatalarımız olabilir. Yeter ki art niyet olmasın. Bunların hepsi telafi edilir. Değerlerine bağlı olan bir şehir, kendi öz kaynakları ile ayakta durmaya çalışan bir şehir. Bazen bu kendi ayaklarımız üzerinde durma konusu ufak tefek istismarda ediliyor. Onun da farkındayız. Ama olsun. Yine de biz ayaklarımızın üzerinde durma yönünde özen gösterelim. Bu anlayış ile yolumuza devam edelim. Bizlerde yerel yönetim olarak sizlerle uyum içerisinde, bizleri seven ve güvenen, hizmet etmemize vesile olan kardeşlerimiz olarak sizleri mahcup etmemeyi, şehrimize karşı mahcup olmamayı çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler