Bünyan Akmescit Garip Altemel Ortaokulu Okul Müdür Yardımcısı Furkan SOYÇOPUR Şehit ailesiyle veda etti.

Şehit Özel Harekat Polisi Muzaffer Can Ersoy un kızı Zeynep Ersoy şehitlerimiz adına şiiri okudu. Tüm ödülleri şehit ailesi Ayşe Ersoy, ( Şehit annesi)Esra Ersoy (Şehit Eşi) ve Zeynep Ersoy ( Şehit Kızı) tarafından gururla verildi.

Bünyan Akmescit Garip Altemel Ortaokulu Okul Müdür Yardımcısı Furkan SOYÇOPUR Şehit ailesiyle veda etti. Şehit Özel Harekat Polisi Muzaffer Can Ersoy un kızı Zeynep Ersoy şehitlerimiz adına şiiri okudu. Tüm ödülleri şehit ailesi Ayşe Ersoy, ( Şehit annesi)Esra Ersoy (Şehit Eşi) ve Zeynep Ersoy ( Şehit Kızı) tarafından gururla verildi.
-3. Geleneksel Şehit Aybüke Yalçın Kitap Okuma Yarışması'nda yarışmasında okul velileri 1. Gülhanım İlişki 2. Özgür Tuna ve 3. Yağmur Yılmaz a Teşekkür Belgesi ve akıllı saat öğrenciler Naciye Nur İlişki , Esma Nur Akçakaya, Elif Neva Somdas ve Fadime Tuna ya başarı belgesi ve akıllı saat
Deneme Sınavında Tüm ortoakul öğrenciler içinde birinci olan Kıymet Su Tokaç a Bisiklet ,  Başarı Belgesi ve Madalya 
İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sinavında Dereceye giren 
Elif Menşure Aşim Sezen Aşim ve İrem Özer'e Üstün Başarı Belgesi ve Madalya takdim edilmiştir. Okul Müdür Yardımcısı Furkan SOYÇOPUR  ' Kurumsallaşma adına pek çok adımı attık. Görevimizin de sonunu geldik. Yapılan tüm başarılı projeleri memleketin gerçek sahipleri olan kahraman şehitlerimize adiyorum' dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler