Bir sonraki hedef Türkiye

Beytülmakdis Derneği, yaklaşık 50 gündür Gazze'de İsrail'in sürdürdüğü katliama dikkat çekerek bir sonraki hedefin Türkiye olduğunu her platformda anlatmaya gayret ediyor.
 
İç Anadolu'da bir çok ilde Beytülmakdis Derneği tarafından Kudüs'te yaşananlar ve İsrail'in asıl amacı detaylı olarak katılımcılara anlatılıyor. 
 
 
Son olarak Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun'un daveti ile Beytülmakdis Derneği Başkanı Avukat Fevzi Konaç, düzenlenen konferansta Kudüs'ün Türkiye'nin güvenliği açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.
 
 
Beytülmakdis Derneği Başkanı Avukat Fevzi Konaç, "Kocasinan Müftülüğümüzün organize ettiği programda Kudüs ve Gazze'yle olan manevi, tarihi ve gönül bağımızı anlatmaya çalıştık. Ecdadın toplamda 800 yıla yakın Kudüs'e hizmet ettiğini, özelde Osmanlının 401 yıl boyunca Mescidi Aksa'ya hürmet ve hizmet ettiğini ifade ettik" dedi.
 
Konaç, "Bu güçlü bağlar nedeniyle Kudüs'e ve Gazze'ye sırtımızı dönemeyeceğimizi, tarihimizin destansı mirasına sahip çıkmamız gerektiğini, bir adım sonra hedefin Türkiye olduğuna dikkat çektik" diyerek şunları söyledi:
"Yaşanan acı katliamlarda mazlum konumdaki kardeşlerimize karşı sorumluluklarımızı hatırlamaya çalıştık. Bir anne yüreği ile programımıza katılan ve bizleri sabırla dinleyen Hanım Hoca'larımıza ve bu güzel organizasyonu yapan kıymetli Kocasinan Müftümüz Halil Uzun Hocamıza teşekkürü ve duayı bir borç biliyorum."

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler