Beytülmakdis'ten ağlatan konferans

Beytülmakdis Derneği'nin katılımıyla Şarkışla'da ŞARKİMDER tarafından "Kudüs'ü Savunmak, Anadolu'yu Savunmaktır" konulu konferans düzenlendi

Şarkışla İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından "Kudüs'ü Savunmak, Anadolu'yu Savunmaktır" konulu bir konferans düzenlendi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Milli Savunma Bakanı Hukuk Müşaviri Ercihan Altınkaya, Şarkışla Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Dinç, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Temel Toy, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Konferans, İstiklal Marşı, Kuranı Kerim tilaveti, Selamlama Konuşması, Kudüs'ün öncü isimlerini canlandırılması ve sine vizyon gösterilerinin ardından başlayan konferansa konuşmacı olarak, Beytülmakdis Derneği Başkanı ve Cihannüma Genel Başkan Danışmanı Avukat Fevzi Konaç katıldı.

ŞARKİMDER Dernek Başkanı Ahmet Uğurlu, ''Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı bu zor günlerde onların içinde bulunduğu durumu daha iyi anlamak ve Kudüs bizim için neyi ifade eder? Sorularının cevabını daha iyi öğrenmek ve bilinçli bir şekilde savunmak için ŞARKİMDER olarak bu programı hazırlamış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Beytülmakdis Derneği Başkanı Avukat Fevzi Konaç'ın, 'Kudüs Bizim neyimiz olur, Gazze direnişi ve Aksayı anlatalım' konulu konferansı ile son buldu.
Konferansta vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Cihannüma Derneğinin Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye'de düzenlenen Yol O'nun konferansları Sivas'ta yapıldı.

Cihannüma Derneği Genel Başkan Danışmanı Avukat Fevzi Konaç, ''Kudüs'ü ve Gazze'yi konuştuğumuz konferansımızda o coğrafyayla olan gönül bağımızı ve sorumluluklarımızı dile getirdik... Öncelikle Sivas Cihannüma Başkanımız Prof.Dr. Hilmi Ataseven, 13.Bölge koordinatörümüz Muhammed Ali Genç, tüm katılımcı Sivil Toplum Örgütü başkanlarına ve Sivas'taki dostlarımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim' dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler