Beytülmakdis Derneği Okullarda KÜDÜS Seminerlerine Devam Ediyor.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ikinci dönem okulların açılması ile birlikte KÜDÜS seminerlerine yeniden başladı.

     Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ikinci dönem okulların açılması ile birlikte  KÜDÜS seminerlerine yeniden başladı.
     Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kudüs’ün önemini gençlere anlatarak, bilinçli bir nesil yetişmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
     Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapılan ilk seminerde, “Yüzyılın Anlaşması” denilerek Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın tamamen İsrail’in başkenti yapılması çalışmalarının hız kazandığı bu günlerde, gençlerle bir araya gelen Beytülmakdis Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İsa ÜZÜM, Kudüs’ün neden Müslümanların kırmızı çizgisi olduğu, bu toprakların bizim açımızdan dini, tarihi ve siyasi önemi hakkında slaytlar eşliğinde öğrencilere önemli bilgiler aktardı.
    Beytülmakdis Derneğinden yapılan açıklamada eğitimlerin, 2. dönem sonuna kadar birçok ortaokul ve lise de devam edeceği ve “Kudüs Kırmızı Çizgimizdir” bilincine sahip bir nesil yetişmesinin temel hedefleri olduğu bildirildi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler