Beytülmakdis Derneği, Kudüs sunumlarına başladı...

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, yeni dönemde okullarda Kudüs sunumlarına başladı...

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, yeni dönemde okullarda Kudüs sunumlarına başladı...
 
Bugün (5 Ocak 2023), Şehit Mehmet Polat kız İHO'da yapılan "Kudüs Bizim Neyimiz Olur?" konu başlıklı sunumda okulun konferans salonunu iki grup halinde dolduran yaklaşık 500 İmam Hatipli kızımıza "Kudüs farkındalık semineri" gerçekleştirildi.
 
Sunumu yapan Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet AVANLIER, "Gelecek ümidimiz gençlere Kudüs'ü anlatmak, bize hep heyecan vermiştir ama bugün bir başka güzel ve  coşkuluydu gençler. Sunum süresince pür dikkat dinlediler ve öyle güzel sorular sordular, sorduğumuz sorulara öyle güzel cevaplar verdiler ki, geleceğe dair ümitlerimiz arttı.
İmamhatip öğrencisi hanımlar olarak geleceğin en başarılı öğretmenleri, en başarılı mühendisleri, en başarılı doktorları ve en önemlisi gelecek nesli yetiştirecek Hacer yürekli anneleri olacaklarına söz verdiler" dedi.
Ayrıca öğrencilerden gelen bir teklife çok duygulandığını belirten Avanlıer, "yakında Kudüs'e gitmeyi planlıyoruz dediğimizde, salondaki İmamhatipli hanım kızlarımız ; "Oradaki kardeşlerimize mektup yazmak istiyoruz, onları önemsediğimizi ve yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bu yazacağımız mektupları ve kalpten sevgimizi, selamlarımızı bizim için  götürür müsünüz?dediler" Biz de bu kıymetli emaneti seve seve alacağımızı ve götüreceğimizi söyledik." dedi.
 
Avanlıer, "şunu da belirtmeliyim ki, bu evlatları yetiştiren anne ve babaları, üzerlerinde emeği olan okul yönetici ve öğretmenleri de canı gönülden tebrik ediyoruz. 
Çok iyi biliyor ve inanıyoruz ki "Kudüs, Hacer yürekli annelerin ve onların yetiştirdiği evlatların, en iyisi olmak için verdiği çaba ile özgürleşecektir." diye bitirdi sözlerini.
Özgür Aksa'nın avlusunda yapacağımız şükür secdeleri duası ile Allah'a emanet olunuz.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler