Beytülmakdis Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulu yapıldı.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulu yapıldı.
Dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurula dernek üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Genel kurulda Dernek Başkanı Avukat Fevzi Konaç yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurulda yaptığı konuşmada derneğin 3 yıl içerisinde Kayseri yerelinde Kudüs bilinci oluşması için yaptığı çalışmalardan örnekler veren Konaç, okullarda kurulan Kudüs köşelerinden, eğitim seminerlerinden, öğrencilere dağıtılan bileklik, yapboz ve boyama kitaplarından hareketle, Kudüs'te yaşanan drama dair toplumsal bir bilinç oluşmasına gayret ettiklerini ifade etti.
Ayrıca Kudüs ve Mescidi Aksa özelinde yayın yapan kudüsanahaber.com haber sitesi üzerinden günübirlik haberlerle Kudüs'ün gündemde kalmasına dair çalışmalar yaptıklarını belirten Konaç, pandemi sürecinde okullarda yapılan çalışmaların aksadığını ancak bundan sonraki süreçte yeniden bu faaliyetlere başlayacaklarını ifade etti.
Genel kurulda ibra edilen yönetim kurulu çalışmalarından sonra yeni yönetim kurulu seçildi. Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetim kurulu aşağıdaki şu isimlerden oluştu:
Asil Yön.Kur.Üyeleri
1-Fevzi Konaç
2-Ahmet Avanlıer
3-Osman Özenç
4-Erdal Ergenç
5-Nedim Olgunharputlu
6-Yasemin Karaköse
7-Gülay Kayısı
 
Yedek Yön.Kur. Üyeleri
1-Ferhat Çakır
2-Mahmut Murt
3-Mustafa Setenci
4-Muhammed Ali Alas
5-Ömer Faruk Aksebzeci
6-Celil Tekcan
7-İsa Üzüm
 
Denetim Kurulu Üyeleri
1- Sena Özdemir
2-Dilek Kocakaya Önal
3-Hasan Keleş

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler