Beydilli Genel Kurulda 203 Oy Aldı

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, yapılan Olağan Genel Kurulda 203 oy alarak başkan seçildi.

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, yapılan Olağan Genel Kurulda 203 oy alarak başkan seçildi.
154 yıldır iyilik neferlerinin ellerinde yükselen Türk Kızılayı'nın olağan genel kuruluna AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Kızılay'ın eski Başkanı Ayhan Uzandaç ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Murat Elliatı, genel kurula online katılarak, Türk Kızılayı'nın çalışmaları hakkına bilgiler verdi.
AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer'in konuşmasından sonra yapılan oylamada Avukat Fevzi Konaç Divan Başkanı olarak seçildi.
Genel kurulda gündem maddelerinin tek tek oylanmasının ardından yapılan seçim sonrasında mevcut başkan Cafer Beydilli 203 oy alarak başkanlığa yeniden seçildi.
Başkan Beydilli, "Azim ve kararlılıkla bundan önceki dönemde Kızılay yeleği ve bayrağı ile sahada olan gerekse bundan sonra hizmet bayrağı ile sahaya koşacak tüm Kızılaycılarla birlikte çalışarak bayrağımızı daha da ileri taşıyacağız" diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler