Belediye Meclis Üyesi Şahin Ülker İYİ Parti'den istifa etti

KAYSERİ(1HA)— Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ülker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

Belediye Meclis Üyesi Şahin Ülker İYİ Parti'den istifa etti
 
KAYSERİ(1HA)— Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ülker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Ülker yaptığı açıklamada, “Yerelde ve genel merkezde, vatandaşlarımızın taleplerine cevap verecek bir yapı oluşturulacağına dair inancımızı kaybettik.Bu şartlar altında vatandaşlarımızın hakkını daha güçlü savunabilmek adına, mevcut partimizden istifa ederek yolumuza bağımsız olarak devam etme kararı aldık. Bu karar, daha adil, şeffaf ve vatandaşın yanında olan bir siyaset için atılmış bir adımdır” dedi.
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ülker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Ülker, istifasının ardından siyasi hayatına bağımsız olarak devam edeceğini belirtti.
Ülker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Katıldığımız günden bugüne kadar vatandaşlarımız için mücadele verdiğimiz partimizde, ne yazık ki kişisel ikbal peşinde olanların etkisiyle çalışmalarımıza gereken desteği bulamadık.Yerelde ve genel merkezde, vatandaşlarımızın taleplerine cevap verecek bir yapı oluşturulacağına dair inancımızı kaybettik.Bu şartlar altında vatandaşlarımızın hakkını daha güçlü savunabilmek adına, mevcut partimizden istifa ederek yolumuza bağımsız olarak devam etme kararı aldık. Bu karar, daha adil, şeffaf ve vatandaşın yanında olan bir siyaset için atılmış bir adımdır” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler