BBP Genel Başkanı Destici: “AYM, PKK’nın siyasi uzantılarının hazine yardımını kesmelidir"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Kayseri il binasında düzenlenen toplantısında, “İvedilikle PKK’nın siyasi uzantılarına müsaade etmemeliler,

KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Kayseri il binasında düzenlenen toplantısında, “İvedilikle PKK’nın siyasi uzantılarına müsaade etmemeliler, önlerindeki kapatma davalarını sonuçlandırmalılar. Geçtiğimiz seçimde de onların kararıyla PKK’nın siyasi uzantılarına 700 milyon lira hazine yardımı verildi. Ocakta başlayacak olan yerel seçim süreçlerinde de millete ve devlete parmak sallayan, hem kongrelerde hem meydanlarda hem de kürsülerde PKK’nın safında olduğunu açıkça beyan edenler bu hazine yardımından yine faydalanacak. AYM, bu yardımı durdurmalıdır, durdurmadığı takdirde AYM’nin de onlarla birlikte demlendiğini düşünürüz. Mesele devletin varlığıysa, bütünlüğüyse, milletin geleceğiyse devletin bütün kurumları taraf olmalıdır. Herkes devletin varlığı ve bütünlüğü kapsamında birleşmelidir” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri’ye geldi. Partisinin il binasında düzenlenen toplantıda açıklama yapan Destici, “Geçtiğimiz seçimde AYM'nin kararıyla PKK’nın siyasi uzantılarına 700 milyon lira hazine yardımı verildi. Ocakta başlayacak olan yerel seçim süreçlerinde de millete ve devlete parmak sallayan, hem kongrelerde hem meydanlarda hem de kürsülerde PKK’nın safında olduğunu açıkça beyan edenler bu hazine yardımından yine faydalanacak. AYM, bu yardımı durdurmalıdır, durdurmadığı takdirde AYM’nin de onlarla birlikte demlendiğini düşünürüz. Mesele devletin varlığıysa, bütünlüğüyse, milletin geleceğiyse devletin bütün kurumları taraf olmalıdır. Herkes devletin varlığı ve bütünlüğü kapsamında birleşmelidir” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler