Başkan Deniz Yağan: “Olayların sebebi, Baki Ersoy’un dengesizce davranışlarıdır”

CHP’li Şerafettin Bahadır’ın darp edilerek ağır yaralanması sonucu yoğun bakıma kaldırılması hakkında konuşan Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan, “Arkadaşımıza yapılan şey de hepimizi bağlar. Kutlamada çalınan müziğin bir insanın eksikliğiyle dalga geçmek amaçlı açılmadığı, Memduh Beyle yakından uzaktan alakası olmadığı belirtilerek ve özür dilenerek konu kapatılmıştı ancak konu farklı yerlere çekildi. Kusura bakmasın ancak Baki Bey de Pınarbaşı’nı gerdi, bu olayların arkasında yatan ana sebep, Baki Ersoy’un dengesizce çıkışlarıdır. Bir vekile yakışmayacak açıklamalarda bulunuyor, konuyu evirip, çevirip farklı noktalara getiriyor” dedi.

Başkan Deniz Yağan: “Olayların sebebi, Baki Ersoy’un dengesizce davranışlarıdır”
KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- CHP’li Şerafettin Bahadır’ın darp edilerek ağır yaralanması sonucu yoğun bakıma kaldırılması hakkında konuşan Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan, “Arkadaşımıza yapılan şey de hepimizi bağlar. Kutlamada çalınan müziğin bir insanın eksikliğiyle dalga geçmek amaçlı açılmadığı, Memduh Beyle yakından uzaktan alakası olmadığı belirtilerek ve özür dilenerek konu kapatılmıştı ancak konu farklı yerlere çekildi. Kusura bakmasın ancak Baki Bey de Pınarbaşı’nı gerdi, bu olayların arkasında yatan ana sebep, Baki Ersoy’un dengesizce çıkışlarıdır. Bir vekile yakışmayacak açıklamalarda bulunuyor, konuyu evirip, çevirip farklı noktalara getiriyor” dedi.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan, CHP’li Şerafettin Bahadır’ın darp edilmesi sonucu hastaneye kaldırılması ve 31 Mart yerel seçimleri sonrası kutlamada çalınan müzik hakkında açıklamalarda bulundu.
Kutlama esnasında çalınan müziğin kasten açılmadığını belirten ve Şerafettin Bahadır’ın kendisine ‘Müzikle bir insanın eksikliğiyle dalga geçmek aklımın ucundan dahi geçmedi’ dediğini ve akabinde kutlamanın kesilerek, sonrasında olayla ilgili özür dilendiğini söyleyen Başkan Deniz Yağan, “Müziğin, oyunun Memduh beyle ilgili yakından uzaktan alakası olmadığı söylenerek konu kapatılmıştı. 2 Hazirandaki seçim sürecinde de bu konu farklı yerlere çekildi. Bu noktada en önemli olan şey arkadaşımızın sağlığıdır, umuyoruz ki hastaneden çıkacak ancak darp edenler, bu yaptıklarından ötürü utanması gerekiyor. Kusura bakmasın ancak Baki Bey de Pınarbaşı’nı gerdi, bu olayların arkasında yatan ana sebep, Baki Ersoy’un dengesizce çıkışlarıdır. Arkadaşımıza yapılan şey de hepimizi bağlar, bu şekilde olmasını istemiyoruz, ortalığı germenin anlamı yoktur. Baki Bey, bir vekile yakışmayacak açıklamalarda bulunuyor, konuyu evirip, çevirip farklı noktalara getiriyor. Bir Milletvekilinin söylememesi gereken sözleri sarf ediyor” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler