Başkan Büyükkılıç’tan su İndirimi, havalimanı ve Kayserispor müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluşarak su faturalarına yüzde 20 indirim yapacaklarını açıkladı. Büyükkılıç ayrıca yeni havalimanı binasının cumartesi günü saat 23.00’ten itibaren hizmet vereceğini ve Kayserispor’un da transfer tahtasının salı günü açılacağının müjdesini verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç’a meydan ziyaretinde AK Parti Siyasi Hukuki İşleri Başkanı Hasan Nuri Kuş, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal da eşlik etti. Başkan Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada 3 farklı müjde verdi. Su faturalarında yüzde 20 indirime gidecekleri söyleyen Büyükkılıç, “Üç müjdemiz var. Birincisi herkesi ilgilendiren bir konudur. Su fiyatlarını 1 sene sabitlemiştik. Bu defa bir adım daha atıyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyemizin Şubat ayı meclisinde su paralarını yüzde 20 daha indiriyoruz. Zaten sabitlemiştik, şimdi de indirim yapıyoruz. 500 milyon TL daha gitti, bu insanlara feda olsun” diye konuştu.
‘YENİ HAVALİMANI BİNASI, CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 23.00’TEN İTİBAREN HİZMETTE’
Başkan Büyükkılıç, “İkincisi, havalimanı yeni terminal binası, 2 sene önce temeli atılmıştı, bitti. Yarın saat 23.00’ten itibaren uyarlamaları yapıldı. Bundan sonra yeni binadan uçacaksınız. 2 milyar TL’ye mal olan projeden bahsediyoruz. İçinde 4 katlı otoparkı ile 6 körüklü, hiç soğuk sıcak görmeden uçağa biniyorsun, Anadolu’nun incisi Kayseri’den uçuyorsun. Umre’ye mi, Avrupa’ya mı, İstanbul’a mı, Kıbrıs’a mı gidersiniz, nereye isterseniz gidin” ifadelerini kullandı.
“SALI GÜNÜ TRANSFER TAHTASI DA AÇILIYOR”
Üçüncü müjdeyi de sarı kırmızılı takımın kapalı olan transfer tahtası ile ilgili veren Büyükkılıç, “Üçüncü müjdemize gelelim. Kayseri’nin markaları var, Erciyes bir markamız, Kayserispor bir markamızdır. Allah’ın izniyle Salı günü transfer tahtası da açılıyor” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler