Başkan Büyükkılıç Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileriyle bir araya geldi

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na bağlı spor kulüplerinin başkan, antrenör ve temsilcileri ile futbol hakemleri ve saha komiserleriyle bir araya Gelen Memduh Büyükkılıç, “ amatör spor hepsinden önemli, çünkü çıkar ve hesap gözetilmez” dedi.
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) katıldığı toplantıya Kayseri ASKF Başkanı Mutlu Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri, federasyon üyesi spor kulüplerinin başkan, antrenör, kulüp temsilcileri, Muaythai Federasyon Asbaşkanı Halil Demir, Futbol İl Temsilcisi ladesbet Mehmet Yücel, TÜFAD Başkanı Ahmet Yıldız, futbol hakemleri, futbol saha komiserleriyle bir araya geldi. Memduh Büyükkılıç burada yaptığı konuşmada, “Siz olumsuzlukların karşısında dimdik duran canlarımızsınız. Kayserimizin yüzde 11’i lisanslı sporcu. Yeter mi, yetmez. Biz Avrupa spor şehri unvanını daha iyi noktalara taşımak için 2024 yılında daha fazla etkinlikler yapmak mecburiyetindeyiz. Amatör spor hepsinden önemli. Fahri olarak, hasbi olarak hiçbir beklentisi olmadan hem kendisini geliştiriyor hem de bulunduğu topluma katlı sağlıyor” ifadelerini kullandı. 
 
‘BİZE SAHİP ÇIKAN İNSANLARA BİZ HEP SAHİP ÇIKTIK’
 
Türkiye’de amatör camiada böyle bir tesisin olmadığını söyleyen Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mutlu Önal, “Türkiye’de amatör camiada böyle bir tesis yok. 165 bin tane lisanslı sporcumuz var. 80 tane branşımız var. 100’e yakında futbol kulübümüz var. Biz yapılanı bilen insanlarız. Buradaki insanlar kendi cebinden artırdıklarından bu memleketin çocuğuna sahip çıkıyorlar. Uyuşturucuya bulaşmasın, madde bağımlı olmasın, kahve köşelerin de ezilmesin diyen bu mantıkta bir kurumuz. Beklentimiz 2 tane çocuğumuzu kurtarabilmek. Bize sahip çıkan insanlara biz hep sahip çıktık. Memduh Başkanımız bize her zaman abilik yaptı. Her zaman yanınızdayız. Sırtınızı döndüğünüz zaman kesinlikle bizi bulursunuz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler