Başkan Büyükılıç, ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir belediyesinde AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve sekiz ilçe belediye başkanı ile bir araya gelerek, kentte yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili istişare gerçekleştirdi.

Başkan Büyükılıç, ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi
 
KAYSERİ (1HA)- Kayseri Büyükşehir Belediye Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir belediyesinde AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve sekiz ilçe belediye başkanı ile bir araya gelerek, kentte yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili istişare gerçekleştirdi.
 
Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan katılım sağladı. 
Toplantıda yapılan yatırımlar ve çalışmalar ele alındı. 
Başkan Büyükkılıç, Şehrin geleceğine yönelik yatırımların istişare edildiğini ve merkezde olduğu kadar ilçelerde de çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler