Başkan Altun , Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Yaptığımız çalışmayla özellikle ilçe giriş ve çıkış yollarımızda oluşan kot farkı nedeniyle yaşanan mağduriyetlerin ve yaşanabilecek olası kazaların önüne geçmiş olduk.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kayseri-Malatya Karayolu ile ilçe giriş bağlantı yollarında Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
 
Ekiplere kolaylıklar dileyip çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Altun;"Kayseri-Malatya Karayolu Bünyan geçişinin tamamlanmasının ardından ana arter ile bağlantıyı sağlayan yollarda oluşan kot farkını gidermek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar dileyip hemşehrilerimizle sohbet ettik. Yaptığımız çalışmayla özellikle ilçe giriş ve çıkış yollarımızda oluşan kot farkı nedeniyle yaşanan mağduriyetlerin ve yaşanabilecek olası kazaların önüne geçmiş olduk. Soğuk havaya rağmen gayretli bir çalışma sergileyen mesai arkadaşlarıma ve sezon dışı olmasına rağmen asfalt desteğinde bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü'müze teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler