Bal Gibi Başkan Projelerini Açıklamaya Devam Ediyor!!!

BENLİ: BİRLİK OLMA ŞUURUNUN FARKI ORTAYA KONULACAK

Kayseri İli Arıcılar Birliği Başkan Adayı Ahmet Selçuk Benli, arıcılığın Kayseri'de hak ettiği yeri kendisinin başkanlığı döneminde bulacağını söyledi. Benli, "Bizim başkanlığımız döneminde Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği gerçek manada birlik olmanın şuuruna sahip olacak" dedi.

Benli, "Birlik olma şuurunun farkına varılarak tüm üyelerin elindeki imkânlardan diğer üyelerin faydalanmalarını sağlayacak faaliyetlerde bulunmaları.

Birlik kelimesinin anlamına bakıldığında çok kişinin bir araya gelerek daha güçlü olma durumu olarak tabir edilir. Birlik üyelerimizin elinde bulunan değerli materyallerin, birlik tarafından değerlendirilerek diğer üyelerinde faydalanmasına olanak sağlamayı amaçlanmaktadır. Değerlendirilecek materyallerden başta ana arı olmak üzere arıcı barınaklarının plan/projesi, arıcılık sahasında kullanılan tüm malzemelerin revize edilerek kullanımının kolaylaştırılmış biçimleri, ilaçlamada kullanılan ekipmanlar, modern kovan tasarımları, arılık düzenlemeleri, koloni yönetiminde yapılan yenilikler ve değişik teknikleri içermektedir. Bu madde üyeler arasında hem malzeme hem de fikir paylaşımını yaygınlaştırarak dayanışmayı amaçlanmaktadır." dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler