Bal Gibi Başkan Geliyor

Ahmet Selçuk Benli bu kez hobici arıcılar için projelerini açıkladı...

Kayseri İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı Ahmet  Selçuk Benli, arıcıların kaderini değiştirmek için geliyor. Üreterek Türkiye'nin ekonomisine katma değer veren arıcıları ve hobi amaçlı bu işi yapanları hiçkimsenin görmezden gelemeyeceğini belirten Benli, hobi amaçlı arıcılık yapanlara yönelik projelerini açıkladı.
 
Bal gibi aday Benli,  "Hobici  kabul edilen 30 kovan altı arıcıların birlikten daha aktif olarak faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
 
Benli, "Bilindiği gibi 30 arılı kovan altında arıya sahip olan arıcılarımız tüzüğe göre birliklere asıl üye olamamaktadır. İlimizde birliğe kayıtlı profesyonel arıcı sayısının en az 2-3 katı kadar hobi arıcısı bulunmaktadır.
Biz hobici olarak anılan meslektaşlarınızın da birlikten aktif bir şekilde faydalanmalarını sağlayacağız. Arıcılık hakkında bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere birliğin tüm imkânlarından faydalanabilme konularında her tür desteği sağlayacağız. Onları ötekileştirmek kimsenin hakkı değil. Bizim yönetim anlayışımızda hele hele böyle bir şey asla söz konusu olamaz. Mutlaka hobi amaçlı arıcılık yapanları birliğimize dahil edip onların da birlikten faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.

Etiketler : ,,,,

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler