Baki Coşkun Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı oldu

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde adaylarını açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi Kayseri İl binasında düzenlenen basın toplantısında Melikgazi Belediye Başkan Adayı olarak Baki Coşkun’un ismini açıklandı. 
 
Saadet Partisi Kayseri İl binasında düzenlenen basın toplantısında Melikgazi Belediye Başkan Adayı açıklandı. SP İl Başkanı olan Baki Coşkun Melikgazi Belediyesi için aday olarak gösterildi. Düzenlenen basın toplantısına Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş, Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Baki Coşkun, Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Recep Güngör, Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Vacit Kip ve partililer katıldı. 
 
Basın açıklamasında konuşan Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, “Uzun yıllardır yürüttüğümüz il başkanlığı görevimizi kendisine devretmiştik. Bu süreçte görevini layıkıyla en güzel şekilde icra etti. Ben eminim ki bundan sonrada il başkanlığı döneminde olduğu gibi bu adaylık sürecini de en güzel şekilde gerçekleştirecek. 1 Nisan sabahı itibariyle Melikgazi Belediye Başkanı olarak Kayserimize hizmet edeceğine inanıyorum. Milli görüşün temsilcisi Saadet Partisi olarak bin 395 seçim bölgesinde en güzel adaylarla çıkacağımızı ifade etmiştik. Bugünde Kayseri’de 16 ilçelimizde, büyükşehrimizde en kıymetli kardeşlerimizi aday olarak gösterdik. Bu 45 günlük süreç içerisinde ulaşacak, tüm seçmenlere mesajımızı iletecek. 1 Nisan itibariyle de özlenen milli görüş belediyeciliği Kayseri’de başlayacak” ifadelerini kulandı. 
 
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Nuri Ürkündaş ise, “Yıllardır Saadet Partimize il teşkilatımızda il başkanlığı görevini yapan Baki Coşkun kardeşimizi inşallah Melikgazi Belediye Başkan adayı olarak açıklayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah seçildiğinde de güzel işler yapacak” dedi. 
 
Melikgazi Belediyesine milli görüş belediyeciliğine taşıyacaklarını dile getiren Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Baki Coşkun, “İnşallah bizde Melikgazi Belediyesine milli görüş belediyeciliğini taşıyacağız. Vatandaşımızın bir değişim talebi vardı. İstedikleri aday profillerini biz vatandaşımızın önüne bugün itibariyle de sermiş olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımız bir tercihte bulunacaklar. Ben inanıyorum ki milli görüş belediyeciliğini Kayserimiz, Melikgazimiz özledi. Bizde bu inanç ve azimle yola çıkıyoruz. Melikgazi’yi en güzel yerlere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. 
 
‘DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR, BU DEĞİŞİMİ BÖYLE GÜZEL BİR KADROYLA YAPALIM’
 
Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Recep Güngör’de “Güçlü bir aday bekliyorduk ama bu kadar güçlü bir aday beklemiyorduk. İnşallah Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni de, Melikgazi Belediyesini ve Kocasinan Belediyesi’ni de alacağız” dedi. 
 
Kayserililerden destek beklediklerini söyleyen Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Vacit Kip, “Gerek Büyükşehir belediye başkan adayımız gerek merkez ilçeler gerek taşra ilçelerde aday gösterdiğimiz, her biri birbirinden liyakatli ve kıymetli başkanlarıma desteklerini tüm Kayseri halkından bekliyoruz. Değişime ihtiyaç var, bu değişimi böyle güzel bir kadroyla yapalım” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler