Bakan Özhaseki: “Kayseri’de güzel bir belediyecilik yapılıyor”

Kayseri’de güzel bir belediyecilik yapıldığını belirten, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Elhamdülillah Kayseri’de güzel bir belediyecilik yapılıyor. Bütün arkadaşlarımız gerek büyükşehirde gerekse Melikgazi’de, Kocasinan’da, Talas’ımızda dört bir tarafta güzel işler yapıyorlar, ellerine sağlık” dedi.

KAYSERİ(1HA)—  Kayseri’de güzel bir belediyecilik yapıldığını belirten, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Elhamdülillah Kayseri’de güzel bir belediyecilik yapılıyor. Bütün arkadaşlarımız gerek büyükşehirde gerekse Melikgazi’de, Kocasinan’da, Talas’ımızda dört bir tarafta güzel işler yapıyorlar, ellerine sağlık” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Kayseri Ulaşım A.Ş. filosuna yeni kattığı yerli üretim ve yüzde 100 elektrikli,18 metre uzunluğu ve 144 yolcu taşıma kapasiteli 15 adet körüklü otobüsün tanıtım töreni gerçekleştirildi. Törene; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katılım sağladı.

 

Kayseri’de güzel bir belediyecilik yapıldığını belirten, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Elhamdülillah Kayseri’de güzel bir belediyecilik yapılıyor. Bütün arkadaşlarımız gerek büyükşehirde gerekse Melikgazi’de, Kocasinan’da, Talas’ımızda dört bir tarafta güzel işler yapıyorlar, ellerine sağlık. Şehir güzel yerlere doğru gidiyor. Ömrümüz hizmetle geçiyor. Kayseri’ye geldiğimiz zaman bizi karşılayan manzara şu; üniversitemizde açılışlar var, belediyelerimizin temel atmaları var, açılışları var. Hayırseverlerimizin yaptığı güzel hizmetler var. Bu şehirde hareket oluyor, bereket oluyor, nihayetinde güzel işler de ortaya çıkıyor. Değerli başkanlarımızı tebrik ediyorum. Ellerine sağlık. Bu araçlarda Kayseri’mize hayırlı olsun” dedi.

 

Öte yandan 200 milyon TL’lik maliyet ile elektrikli otobüsleri kente kazandırdıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; “Şuanda biz şehrimize 15 tane yerli ve milli yüzde 100 elektrikli 18 metre körüklü otobüs aldık. Amacımız şehirdeki hem otobüslerin yaş oranını aşağıya doğru çekmek hem konforunu arttırmak yönünde gayret göstermek. Amacımız şehirdeki hem otobüslerin yaş oranını aşağıya doğru çekmek hem konforunu arttırmak yönünde gayret göstermek. Her biri yaklaşık 13 milyon TL’ye mal olan, yani 200 milyon TL civarında bir maliyet ile şehrimize böyle bir kazanım sağlamış oluyoruz. Yerli ve milli olması aynı zamanda çevreci bir anlayış içerisinde elektrikli olması takdir edersiniz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın talimatlarını da yerine getirmiş oluyoruz. Yakıştı diyoruz şehrimize” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler