Asayiş operasyonunda 120 aranan şahıs yakalandı

KAYSERİ (1HA)- Kayseri’de asayiş ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar sonucunda toplamda 131 yıl 1 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 120 şahıs yakalandı, çalıntı olduğu tespit edilen 1 otomobil ise ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Asayiş operasyonunda 120 aranan şahıs yakalandı
 
KAYSERİ (1HA)- Kayseri’de asayiş ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar sonucunda toplamda 131 yıl 1 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 120 şahıs yakalandı,  çalıntı olduğu tespit edilen 1 otomobil ise ele geçirilerek sahibine teslim edildi.
 
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne ve ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı polis ekiplerinin son bir hafta içerisinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar sonucunda; 14 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken 8 hırsızlık şüphelisi yakalanarak tutuklandı. Hırsızlık malı olduğu tespit edilen 1 adet çalıntı otomobil ise sahibine teslim edildi. 
 
Kumar operasyonlarında ise 1 iş yerinde kumar oynattığı tespit edilen 1 kişiye işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye ise 32 bin 125 TL idari para cezası uygulandı.  
Öte yandan toplam 131 yıl 1 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 120 şahıs yakalandı, 58 şahıs adli makamlarca tutuklandı. 
 
Yapılan aramalar ve operasyonlarda toplamda 9 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet kurusıkı tabanca, 11 adet bıçak ve 259 adet fişek de ele geçirildi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler