Arkadaşlık Teklifini Kabul Etmeyen Öğretmeni Öldürdü

Kayseri’de sabah saatlerinde dehşete düşüren cinayetin ayrıntıları belli oldu.

Kayseri'de özel bir eğitim kurumunda rehberlik öğretmeni olarak çalışan Arife Nur Sarıoğlu (26), Talas ilçesindeki evinden çıkıp işe giderken Karasu Caddesi üzerinde arkadaşlık teklifini kabul etmediği Tolga T. ile karşılaştı.
 
Bunun üzerine Sarıoğlu ile Tolga T. arasında tartışma yaşandı.
 
SİLAHLA ÖLDÜRÜLDÜ
Tolga T., bir süre sonra üzerinde bulunan tabanca ile genç öğretmene 3 el ateş ederek ağır yaraladı. Daha sonra kendisine de bir el ateş eden Tolga T. de ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Talihsiz öğretmen, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Tolga T. de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.
 
 

Diğer Haberler

1 Yorum

Mahmut

Mahmut

20 Mayıs 2021
Bu arkadaşlık, flört, teklif ,mesajlaşma, görüşme vs. hem kız hem de erkeklerimizi mahvediyor,( toplumda böyle olmayan çok az kız erkek var, büyüğünden küçüğüne hepsinin var ) anne babalar lütfen sahip çıksınlar ( Bunu onaylıyan anne babada var , onaylamayıp gücü yetmeyende var.) Aile Bitiyor lütfen artık toplum, ahlak kurallarının uygulanmasında,edep , haya sınırlarının aşılmasında daha duyarlı olsun.Başka canlar yanmasın aileler üzülmesin.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler