Arıkan, Kayseri Milli Görüş Belediyeciliğini Çok Özledi

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, Kayseri’ye 94 ruhunu ve Millî Görüş Belediyeciliğini yeniden getireceklerini ifade ederek “Vatandaşımız hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun; bizler yalnızca Saadet Partisi’nin değil, bir buçuk milyon Kayseri evladının belediye başkanı olmak için yollara çıktık, hizmette ve atamada asla ayrımcılık yapmayacak, israfa asla geçit vermeyeceğiz. Kayserili vatandaşımızın ne derdi varsa o bizim vaadimizdir. Her dert, çözeceğimiz problemimizdir. Şehrimizin birçok problemi var ancak hiçbiri çözülemeyecek seviyede değildir. Yeter ki iş liyakat sahibi insanların eline verilsin” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na partisinden aday oldu. Adaylığın açıklanması sonrası Kayseri’de aday tanıtım programı düzenlendi. Programda İl Başkanı Baki Coşkun, İl Başkan Yardımcıları, gençlik kolları ve partililer yer aldı.

Yeni ve kutlu bir yola çıktıklarını ve bu seçimlerin yalnızca sandıklardan, pusulalardan ve billboardlardan ibaret olmadığını ifade eden Arıkan, “Burada milletin her kuruşunun adilce, şeffafça ve hakça harcanmasının emaneti vardır. Burada 94 ruhunu Kayseri’ye teslim edecek olan ruhun emaneti vardır. Bugünden itibaren sizlerle beraber en büyük hizmetleri yapabilmek için kollarımızı sıvadık. Millî Görüş Belediyeciliğini görmüş olan her vatandaşımız bilir ki Kayseri bu belediyeciliği çok özledi. Vatandaşımız hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun; bizler yalnızca Saadet Partisi’nin değil, bir buçuk milyon Kayseri evladının belediye başkanı olmak için yollara çıktık” dedi.

‘HİZMETTE ASLA AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ’

Kazandıkları takdirde planlı-programlı çalışacaklarını ve işi ehline teslim edeceklerini vurgulayan Arıkan, “Hizmette ve atamada asla ayrımcılık yapmayacak, israfa asla geçit vermeyeceğiz. Hangi yola çıkarsak çıkalım; en büyük düsturumuz ahlak olacak, Kayserili vatandaşımızın ne derdi varsa o bizim vaadimizdir. Her dert, çözeceğimiz problemimizdir. Eğer ki her sabah Kartal Kavşağı’nda, Hulusi Akar Bulvarı’nda, İldem’de, Gesi’de trafik sorunu varsa o problemi çözmek bize düşer. Vatandaşımızın KASKİ faturasıyla ilgili bir derdi varsa sorunu çözmek üstümüze vazifedir. Kentsel dönüşümü adil bir şekilde sağlamak bizim vaadimizdir, şehrimizin birçok problemi var ancak hiçbiri çözülemeyecek seviyede değildir. Yeter ki iş liyakat sahibi insanların eline verilsin” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler