Akıncılar Derneği Üyeleri Bir Araya Geldi

Kayseri'de 1970'li yıllarda temeli atılan Akıncılar Derneği üyeleri AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel'in de katıldığı toplantıda bir araya geldi.

12 Eylül askeri darbesinde bedel ödeyen, Necmettin Erbakan ve Milli Görüş davasına sahip çıkan Akıncılar Derneği üyeleri, AK Parti Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel'in de katıldığı toplantıda bir araya geldi.

Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Avukat Fevzi Konaç, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kayseri'de 70'li yıllarda Akıncılar Derneği'nin temelini atmış.12 Eylül darbesinden sonra her biri bedel ödemiş. İslamsızlaştırılmak istenen bu topraklarda başta Erbakan Hocamız olmak üzere Milli Görüş davasına sahip çıkan. Allah dostlarının dua ve rehberliğiyle en güçlü sesle ve ihlasla o gün kötü gidişata itiraz eden. Hapislerde yatan, o zor günlerin efsane ağabeyleri ile Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel'inde katıldığı toplantıda bugün bir araya geldik. Her birinin ayrı ayrı ellerinden öperim. Türkiye'nin değişim ve dönüşümünde her birinin alınteri, emeği, çilesi ve izi var. Onlardan devralınan bayrağı burca dikmek görevi #CİHANNÜMA #AGD #MGV #MTTB #TÜGVA daki yeni nesil genç kardeşlerimizin ve genç Akıncıların olsun inşallah geçmişte bu bayrağı taşıyan dava büyüklerimizden ahirete irtihal edenlere Rabbimiz rahmetiyle ve cenneti ile ikramda bulunsun" ifadesinde bulundu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler