AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Timuçin, “Sadece görevimden affımı istedim."

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Timuçin, “Sadece görevimden affımı istedim. Her daim davamın arkasında bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim”

KAYSERİ (1HA) - AK Parti Kadın Kolları Kayseri İl Başkanı Emine Timuçin, görevinden affını istedi. Timuçin açıklamasında ise, “Sadece görevimden affımı istedim. Her daim davamın arkasında bir nefer olarak bu kutlu davaya seçilecek yeni başkanımıza da destek vererek hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

 

AK Parti Kadın Kolları Kayseri İl Başkanı Emine Timuçin, görevinden affını istedi. Timuçin, yaptığı açıklamada ise, “13 Şubat 2018 tarihinde İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi tevdi edildikten sonra Talas Belediyesi Meclis Üyeliği Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Denetim Başkanlığı akabinde Milletvekilliği Adaylığı görevlerimi yürüttüğüm bu kutlu davamızda şehrimize hizmet etmekten büyük onur ve gurur duydum.

Şahsıma bu görevleri layık gören başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlarıma ve her zaman yanımda olan bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Mehmet Özhaseki Bakanımıza, Mustafa Elitaş ve Taner Yıldız Bakanlarımıza, Şehrimizin gönül doktoru şerhi eminimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, görevimin başından itibaren İl Başkanlarım Hüseyin Cahit Özden, Şaban Çopuroğlu ve Fatih Üzüm’e, kıymetli Milletvekillerimize, İl Yönetim kurulu arkadaşlarıma ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve İlçe Yönetimlerimize, Teşkilatımızın her kademesinde görev almış dava ve yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Sadece görevimden affımı istedim. Her daim davamın arkasında bir nefer olarak bu kutlu davaya seçilecek yeni başkanımıza da destek vererek hizmet etmeye devam edeceğim.

Sizleri çok seviyor, Allah’a emanet ediyorum.

Haklarınızı helal edin. Sağlıcakla kalın” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler