803 belediye yangın bölgesinin yaralarını saracak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için 803 AK Partili belediye ilye birlikte seferberlik ilan edildiğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için 803 AK Partili belediye ilye birlikte seferberlik ilan edildiğini açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcıı Mehmet Özaseki, "Ormana düşen her bir kıvılcım içimizi yakıyor. Acımız büyük. Bu hadiseden siyasi malzeme çıkarmaya çalışanlara ya da provokasyon için uğraşanlara karşı da tepkimiz çok net ve serttir" dedi.
Özhaseki, "803 AK Belediyemiz ile beraber yangından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve yangından zarar gören ormanlarımızı yeniden yeşille boyamak için seferberlik ilan ediyoruz" diye konuştu.
"Bugüne kadar nasıl millet olarak el ele verip nice badireleri atlatmışsak bugün de aynısı yapacağız" ifadesinde bulunan Özhaseki, "Tespit çalışmaları sonrasında bilimsel veriler öncülüğünde ormanlarımızı eskisinden daha gür ve güzel hale getireceğiz" dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler