7 Milyon 778 Bin TL'lik Yatırım Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında Develi ilçesine 7 milyon 778 bin TL maliyetli altyapı yatırımı yapıldı.

(BGC)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında Develi ilçesine 7 milyon 778 bin TL maliyetli altyapı yatırımı yapıldı.
KASKİ ekipleri tarafından ilçeye 5 milyon 839 bin 652 TL içme suyu, 1 milyon 776 bin 250 TL kanalizasyon olmak üzere toplam 7 Milyon 778 Bin 742 TL yatırım gerçekleştirildi. Yeni yatırımlarla birlikte ilçede mevcut altyapı daha sağlıklı ve modern hale kavuşurken, yatırımların önümüzdeki süreçte devam edeceği kaydedildi.
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise konuyla ilgili, “Gerçekleştirdiğimiz önemli yatırımlarla gelecek nesillere daha yaşanabilir yarınlar bırakmak için günübirlik değil, uzun vadeli planlar yapmaya gayret ediyoruz. İstenilen düzeyde ve kalitede hizmet sunabilmek için projelerimizi özenle belirliyor ve hayata geçiriyoruz. Merkez ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın içme suyuna kolay ulaşmaları, onların en doğal hakkı. Sorumluluk alanlarımız içerisinde yer alan tüm bölgeler, bizim için aynı ölçüde değerlidir. Gerçekleştirdiğimiz projelerden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizi daha da çok motive ediyor. KASKİ ekiplerimiz tarafından 2021 yılında tüm ilçelerimizde olduğu gibi Develi ilçemizde de önemli işlere imza atıldı. Emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler