4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Kayıtları Başladı

KAYSERİ (1HA)- Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve 3 kez gerçekleştirilen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu bu yıl da büyük bir heyecanla gerçekleşecek. Birincisi 12 Eylül 2021’de Kültepe, ikincisi 9 Ekim 2022’de Erciyes ve üçüncüsü 24 Eylül 2023 Mimar Sinan temasıyla gerçekleşen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun dördüncüsü için hazırlıklar sürüyor.
 
Kayseri’de 4’üncü kez gerçekleştirilecek olan 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu için kayıtlar başladı. Büyükşehir Belediyesi, 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu için detaylı bilgiler vererek kayıtların başladığını duyurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 21K, 10K ve halk koşusu olmak üzere üç kategoride gerçekleşecek olan 4’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu için 21K, 10K kategorilerinde kayıtların başladığını duyurdu.
 
Spora verdikleri önem doğrultusunda Büyükşehir Belediyesince imza atılan projeler kapsamında Kayseri’nin, yurt içi ve yurt dışından birçok profesyonel sporcunun buluşma noktası olduğunu söyleyen Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyesi’nin sporda öncü kuruluşu Spor A.Ş. tarafından bir ilke imza atılarak organize edilen ve 2021 yılında başlatılarak geleneksel hale getirilen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun dördüncüsü için kayıtları başlattık” diye konuştu.
 
Maratonun 22 Eylül 2024’te yapılacağını vurgulayan Büyükkılıç, Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nda farklı uzunluklardaki parkurlar ile 7’den 70’e profesyonel ve amatör sporculara unutulmaz bir deneyim kazandırdıklarını aktardı.
 
21K ve 10K kategorilerinde kayıtlar başlarken, halk koşusu için ilerleyen günlerde duyurusu yapılacak. ‘Bir maratondan daha fazlası’ sloganı ile düzenlenecek 4’üncü Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu kayıtları www.kayseriyarimaratonu.com web sitesi üzerinden yapılırken, maraton hakkında kapsamlı bilgiye site üzerinden erişilebilecek.
 
Yarı Maraton ile her sene şehrin kültürel değerleri maraton teması olarak belirlenerek, kentin güzelliklerinin tüm dünyaya tanıtılması, profesyonel ve amatör koşucuların bir araya getirilerek spor yapılması, katılımcılara doğal ve kültürel mirasın keşfettirilmesi amaçlanıyor.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler