26 Ton Kömür ve Gıda Yardımında Bulunuldu

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kayseri Temsilciliği, hayır severlerin bağışlamış olduğu 26 ton kömür ve gıda dağıtımında bulundu.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kayseri Temsilciliği, Kışın yaklaşması ve soğuk havaların etkisini göstermesiyle beraber,hayır severlerin bağışlamış olduğu 26 ton kömür ve gıda dağıtımında bulundu.

Cansuyu Derneği Kayseri Şubesi, Kayseri’nin merkez mahalleleri olmak üzere Talas ve Hacılar ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere kömür ve gıda yardımı yaptı.

 Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kayseri İl Temsilcisi Ahmet Karagöz, "Kış aylarinin gelmesi ile kömür alamayan kardeşlerimize hayırsever vatandaşlarımızın bize teslim ettikleri emanetleri ekibimle birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Kayseri merkez ve ilçe mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere bağışçılarımızdan gelen kömür ve gıda yardımında bulunduk.

Nerede bir muhtaç varsa orada olmayı kendisine şiar edinen derneğimiz elhamdülillah faaliyetlerine devam ediyor. Bu kış günlerinde yardıma muhtaç kişileri unutmayan hayırsever bağışçılarımızdan da Allah razı olsun.” dedi

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler