2 Aylık Bir Sürede Kitabı Bitirdi

15 yaşındaki Nilay Kocaoğlu, 2 ay gibi kısa bir sürede 122 sayfalık 'İçerideki Yeis' isimli kitap çıkararak takdir topladı.

 

15 yaşındaki Nilay Kocaoğlu, 2 ay gibi kısa bir sürede 122 sayfalık 'İçerideki Yeis' isimli kitap çıkararak takdir topladı.
İncesu Mustafa Özkan Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Nilay Kocaoğlu, ilk kitabını çıkarmanan mutluluğunu yaşıyor. 
Günlük hayattan etkilenerek Şubat ayının ortasında kitabını kaleme almaya başlayan Nilay Kocaoğlu, "Bir çok şeyden ilham alıyorum. Günlük olaylardan etkilenerek onları kaleme almaya çalıştım. İlk kitabımda karakterim bir çok dramatik olaya şahit oluyor" diye konuştu.
Kitap okumayı çok sevdiğini anlatan Kocaoğlu, karaktere kendinden de bir şeyler kattığını ifade ederek, "Kitap okumayı çok sevdiğim için ben de kitap yazmaya karar verdim ve iki ay gibi kısa bir sürede 122 sayfalık İçerideki Yeis isimli kitabı yazdım.
En çok yazar ve şair Sabahattin Ali, dostoyevski, Franz Kafa, Stefan Zweig gibi yazarlardan etkilendim" dedi.
İlk kitabı olduğu için yazarken çok zorlandığını anlatan Nilay Kocaoğlu, "Özellikle bir duygu ve o an yaşanan psikolojiyi yansıtmak çok zor oldu. Kitabı yazdıktan sonra İkinci Adam Yayınevini buldum ve kitabımızın basım sürece başladı" diye konuştu.
Ailesi ve Yayın editörü Başak ergün olmak üzere kendisine destek olanlara teşekkür eden 15 yaşındaki yazar, "Her şey doğal olarak bir uzun sürdü ama beklediğimize değdi. Kitabım şu an da birçok site de yer almakta. Ben ise ikinci kitabımı yazmaya çoktan başladım. Çok mutlu ve gururluyum" ifadesinde bulundu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler