1 Adet İçme Suyu Sondaj Kuyusu Açıldı

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından İncesu ilçesindeki içme suyu sıkıntısı yaşayan 4 mahallenin sorunu açılan sondaj kuyusu sayesinde çözüldü.

(BGC)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından İncesu ilçesindeki içme suyu sıkıntısı yaşayan 4 mahallenin sorunu açılan sondaj kuyusu sayesinde çözüldü. 
 
KASKİ Genel Müdürlüğü, yaz aylarında bazı bölgelerde nüfus artışı ve sarfiyata bağlı olarak ortaya çıkan su yetersizliğini önlemek için İncesu ilçesine bağlı Kızılören Tabaklı, Kızılören Aşağı, Kızılören Ötebatan ve Çardaklı mahallelerinde mevcut kuyulara ilave olarak 1 adet içme suyu sondaj kuyusu açıldı. Sarıkürklü Mahallesi Süleyman Deresi Kaptaj Bölgesi’nde açılan sondaj sayesinde terfi hattı imalat çalışmaları başladı.
Proje tamamlandığında 4 mahalle yeterli miktarda sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşmuş olacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, içme suyuna erişimin her vatandaşın hakkı olduğunu belirterek, “KASKİ ekiplerimiz bu bilinçle yoğun şekilde çalışıyor. Merkez ve ilçelerimizde içme suyunun ulaşmadığı yer kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler