'Pandemiden Çıkışın Tek Yolu Aşı'

Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Duygu Horoz, Cumhuriyet Meydanı'ndaki aşılama noktasında günde ortalama 350 kişinin aşılandığını belirtti.

Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Duygu Horoz, Cumhuriyet Meydanı'ndaki aşılama noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Horoz, burada günde ortalama 350 kişinin aşılandığını belirtti.
 
Horoz, Cumhuriyet Meydanı'ndaki aşılama noktasına ziyaretinden sonra yaptığı konuşmasına konuşmasına "Bu pandeminin maddi veya manevi bir şekilde evine girmediği etkilemediği vatandaşımız yok gibi. İllaki yakınlarımızı, gerek sevdiklerimizi bir şekilde bu hastalığa ya kurban verdik, ya da iyileşmelerini bekledik. Ülkemizde ve dünyada pandemiden çıkmanın tek yolu ‘aşı’. Aşıdan başka korunabileceğimiz veya kendimizi savunabileceğimiz hiçbir aracımız yok" diye başladı.
 
Aşılama noktasında yapılan çalışmalara da değinen Horoz, "Melikgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda kurmuş olduğumuz randevusuz aşı uygulama çadırımızda, her gün yaklaşık 300-350 kadar vatandaşımıza aşı uygulamaktayız. Burada vatandaşlarımızdan son derece güzel talepler ve geri dönüşler alıyoruz" ifadelerine yer verdi.
 
Horoz, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan aşılama çadırında 09.00-18.00 arasında randevu şartı aranmaksızın aşı vurulabileceğini dile getirdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler