AV. MUSTAFA İLHAN

Avrupadaki Yükselen Türkiye Düşmanlığı

AVRUPADAKİ YÜKSELEN TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI

  Küfür tek millettir. Bir bakıyorsunuz batıdaki 5-10 devlet ya da farklı ülkelerdeki 5-10 gazete aynı anda Türkiye ile ilgili aynı haberleri yapıyorlar. Bir anda nasıl oluyor da düğmeye basılıyor ve birbirlerinden haberleri oluyor.

  Küfür tek millet dedik ya cevap burada iste. Beynelmilel masonluk ve onun uzantısı teşkilatlar aynı anda talimat alıp harekete geçiyorlar. Siyonist teşkilatların emrindeki masonluk teşkilatının bizim içimizde de uzantıları olduğu ve gizli bir yapılanma olduğundan biz sadece suyun üzerindeki kısmını görüyoruz. Gazeteciler, siyasiler vasıtası ile kamuoyu oluşturuluyor.

  İsveç, Hollanda ve Danimarka’da yapılan Kur’an saldırıları içinde bir yerlerden düğmeye basılmış gibi görülüyor. Asıl hedefin neresi olduğu ise zamanla anlaşılacak.

  Almanya’da Cumhurbaşkanı dahi olsa Yahudiler aleyhine tek kelam edemez. Suçtur. Madem Yahudiler için korunma amaçlı özel kanunlar var neden Müslümanlık ve Kur’an için yok. Olmaz çünkü onlar Haçlı seferlerinden bu yana İslam’ı düşman olarak görmüş okutmuşlar.

  Almanya’da Maria Hilfe kiliseleri var. Bu kilise diğer kiliselerden farklıdır. Bir tek amaç için kurulmuşlardır. Türklerle ve İslam’la savaş yapmak. Bunu da nereden çıkarıyorsunuz diyenlere iki delil göstereceğim. Birincisi Regensburg’ta yüksek bir tepede bulunan Maria Hilfe kilisesine gidin ve kilisenin duvarında şöyle bir yazıyla karşılaşırsınız “ 1683 yılında Barbar Türkleri Viyana önlerinde durduran ordu burada toplanmıştı.” . Benim tercüme edebildiğim bölüm bu kadar kim bilir içeride daha neler var.  İkinci olarak benim Almanya’da bulunduğum yıllarda bulunduğum Vilsbiburg beldesi Cami Derneği Başkanı Mustafa Uçar, Cami İmamı ve öğretmen olarak ben bulunduğumuz yerdeki kiliseleri ziyaret ettik. Amacımız beldede var olan camimiz yandığı için yeni bir cami için engel olmamaları ve destek vermelerini istemekti.

  Katolik ve Ortadoks kilise yetkilileri bizi gayet nazik bir şekilde karşıladılar. Hatta beldedeki Müslüman gençlerin topluma uyumlu olması, uyuşturucu vs. ile bağlarının olmaması konusunda bizi tebrik edip hayranlıklarını belirttiler. Ancak Maria Hilfe kilisesinin yukarıdaki özelliklerini ne ben ne de diğerleri bilmediği için randevuya gidip meramımızı anlatınca “ siz bize İstanbul’da kilise yapmamıza izin veriyor musunuz da bizden burda cami yeri istiyorsunuz “ diye gayet sert ve saygısızca beyanda bulununca moralimiz bozuk olarak döndük. Buna rağmen Mustafa Uçar başkanın gayretli çalışmaları ile Cami de açtık, dergi de çıkardık, futbol takımı da kurduk. Velhasıl hala da bu fedakâr insanların gayretleri halen de devam ediyor.

  İşte Avrupa budur. Fetö’cülere, PKK’lılara, DCKP-C’lilere sahip çıkarlar. Alman Anayasayı koruma örgütü cami hocalarını Türkiye lehine çalışıyor diye takip ettirirken bunları besler. Bu tüm Avrupa ülkelerinde böyledir.

  Fikir özgürlüğü sadece kendileri içindir. Benim sınıfımda başını örten bir kız çocuğunun başını açtırmam için beni Türkiye’ye geri göndermekle tehdit edenler bizim çocuklarımızı okulun açıldığı ve kapandığı günlerde kiliseye götürmekten geri durmuyorlardı. En sonunda bizim itirazımız üzerine camimizin hocasını da kiliseye getirdik ve papaz konuştuktan sonra kilisede Alman öğrencilerin de bulunduğu ortamda Kur’an tilavet ettirmiştik. Bu uygulama halen devam ediyor mu bilmiyorum.

  Bunları onlarla düşman olalım diye yazmıyorum. Ancak içimizdeki bazı kimseler bunları dost biliyorlar ve onlarla işbirliği yapıyorlar. Su uyur düşman uyumaz.

  Türkiye’de kamuoyunun Kur’an yakılmasına bu kadar tepki göstereceğini bunların bilmemesi imkansızdır. O halde neden müsaade ediyorlar. Burda bir gizli ajanda olduğu açıktır. İsveç’te Tevrat yakılmasına müsaade edilmemesi, İsrail’deki Sinagog saldırısı, İran’da Azerbaycan büyükelçiliğine saldırı, batıda Yunanistan’ın her gün farklı bir sözlü saldırısı, batılı gazetelerin iftira dolu yayınları. Türkiye’nin etrafındaki çemberin daraltılmaya ve seçimle ele geçirmeye çalışıldığının işaretleri.

  Uyan Türkiyem. Şimdiki sosyal medya düzeninde yalan haberde kolay, ajitasyonda. Her duyduğuna inanma süzgecinden geçir.

                                                                                               Kayseri Strateji Dermeği Başkanı
                                                                                                           Av. Mustafa İlhan

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri