Ülkü Ocaklarına asılan pankartın kaldırılmasına red kararı

Melikgazi 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı itiraz üzerine Ülkü Ocakları Kayseri İl Binasına asılan pankartların kaldırılması kararına red oyu verdi. Böylece asılı pankart kaldırılmayacak.

KAYSERİ (1HA) – Melikgazi 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı itiraz üzerine Ülkü Ocakları Kayseri İl Binasına asılan pankartların kaldırılması kararına red oyu verdi. Böylece asılı pankart kaldırılmayacak.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Binasına asılan Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in yüzlerinin diğer taraflarına Selahattin Demirtaş ve Pervin Buldan’ın fotoğraflarının yerleştirildiği ve “Bazıları İki Yüzlüdür” pankartının kaldırılması talebi, Melikgazi 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından reddedildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, “Ülkü Ocakları il binamıza asılan ve zilletin gerçek yüzünü gösteren pankartın kaldırılması için CHP tarafından yapılan başvuru Melikgazi 1. İlçe seçim kurulu başkanlığı tarafından oy birliği (CHP’li üyenin de lehte oyuyla) ile reddedildi. Size hukuku da öğreteceğiz” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler