Türkmen, mahalle mahalle oy talep ediyor

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 
Kocasinan'ın hak ettiği hizmeti alabilmesi için DEVA Partisi'nden Belediye Başkan adayı olan Kadir Türkmen, Yemliha mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi ile karşılanan Türkmen burada esnaflar ve vatandaşlarla buluştu. 
 
Mahallenin sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Kadir Türkmen, ulaşım dahil bir çok sıkıntısı bulunan Yemliha'nın sorunlarına DEVA olacaklarını ifade ederek, "Biz Kocasinan ilçemizin sorunlarını çözmek için, vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için yola çıktık. Bu doğrultuda da sıkıntıları ilk ağızdan dinliyoruz ve mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıyoruz. Her ziyaret ettiğimiz mahallede ulaşım, doğalgaz ve rutin belediyecilik hizmetleri adına sıkıntılar çekildiğini tespit ettik. 
 
31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın da teveccühü ile seçilerek göreve geldiğimiz takdirde, sürekli söylediğimiz gibi hizmeti ilçemize eşit şekilde dağıtacağız. Kocasinanlılar, vatandaş için hizmetkar nasıl olunur, belediyecilik hizmetleri en ücra köşelere kadar nasıl verilir bunu DEVA Partisi belediyeciliği ile görecek ve rahata kavuşacak." diye konuştu.
 
Türkmen, "Bizim tek derdimiz vatandaşa hizmet etmek ve hak ettikleri yatırımları almalarını sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda genç-yaşlı demeden seçmenlerimizin ayağına giderek oylarını talep ediyoruz." ifadesinde bulundu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler