Türk Kardeşlerimizi Kudüs'te ve Mescid-i Aksa'da Görünce Sevinçten Ağlıyoruz

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin davetlisi olarak Kayseri'ye gelen Mescid-i Aksa Vaizi Prof.Dr. Muhammed Amara, Şehit Furkan Doğan'ın kabrini ziyaret etti.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin davetlisi olarak Kayseri'ye gelen Mescid-i Aksa Vaizi Prof.Dr. Muhammed Amara, Şehit Furkan Doğan'ın kabrini ziyaret etti. Reşadiye Mah.Muhtarı Mustafa Kapçı ev sahipliğinde Şehit Furkan Doğan Kültür Merkezi'nde yapılan kahvaltıdan sonra, şehrimizin radyo ve televizyon kanallarında programlar yapıldı. Akşam ise Birlik Vakfı, Dini Yüksek İhtisas Merkezi, TÜGVA ile birlikte düzenlenen Mekke'nin Fethi programında, 1200 kişilik bir topluluğa şu anda Filistin'de yaşanan zulümleri anlattı.
 
Kayseri'de dolu dolu geçen programlarda Prof.Dr. Muhammed Amara yaptığı konuşmada şunları söyledi. 
 
"Siz Türk kardeşlerimizi Kudüs'te ve  Mescid-i Aksa'da görünce sevinçten ağlıyoruz. Burası 100 yıl önce de sizin vatanınız idi. Bugün de sizin vatanınızdır. Lütfen ona sahip çıkın. Biz yaşama ümidimizi yitirdiğimiz kimi zaman, siz Türkleri hep yanımızda gördük. Bilin ki Filistin sizin toprağınız, Kudüs sizin şehrinizdir." dedi.
 
Dini İhtisas  Merkezi Müdürü Abdülkadir Kabdan Hocanın Mekke'nin Fethi ile ilgili yaptığı konuşmadan sonra tasavvuf musikisi konseri ile program sona erdi....
 
 
 
 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler