Tügva Kayseri şubesinde genel kurul heyecanı yaşandı

Tügva Kayseri şubesinde genel kurul heyecanı yaşandı

Tügva Kayseri şubesinde genel kurul heyecanı yaşandı.

2013 yılında kurulmasından beri 10. Yılında Türkiye çapında büyük işler yapan Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Kayseri şubesi 22 Temmuz Cumartesi günü 4.Genel Kurulunu gereçekleştirdi. Tek aday ile gidilen genel kurulda İsmail Vefa Bayırbaş Kayseri Şube başkanı seçildi. Genel kurula Tügva Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Ak Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri ve Ak Parti Kayseri İlçe Başkanları katılım gösterdi.

Kur'an-ıı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program divan başkanı ve üyelerin belirlenmesi ile devam etti.

Önceki dönem Tügva il başkanı Murat Tuna’nın yapmış olduğu veda konuşması ve ardından görev yaptığı süre boyunca yapmış olduğu etkinlikleri gösteren sinevizyon gösterimi büyük alkış aldı.

Yeni göreve başlayan İsmail Vefa Bayırbaş ise yaptığı konuşmasında ‘’Bu bir bayrak yarışı bizlerde büyüklerimizden öncülerimizden aldığımız bayrağı her zaman daha ileriye taşıyarak gençlik adına Türkiye adına ne yapılması gerekiyorsa Üstadın da dediği gibi sağımıza ve solumuza bakmadan ben varım biz varız düsturu ile yılmadan yorulmadan koşmaya bu bayrağı ileriye dahada ileriye götürerek genç kardeşlerimize devredeceğiz" dedi.

Sözlerini Necip Fazıl Kısaküreğin;

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

şiirinin mısraları ile bitiren Bayırbaş "Başta Türkiye Yüzyılının Mimarı Olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu güne kadar teşkilatta gecesini gündüzüne katarak çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu

Tügva genel başkanı İbrahim Beşinci de hem halef hem de selef başkana teşekkürlerini iletti.

Yeni yönetim ve yürütme kurulunun açıklanması ardından program sona erdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler