Tomarza'da Bir İlk Daha

Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi'nde vatandaşları 5 ay beklemekten kurtaran yöntem ilk defa uygulandı.

Tomarza ilçesinde vatandaşları büyük oranda rahatlatacak olan Endoskopi ve Kolonoskopi hizmeti ilk kez uygulandı.

Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi'nde ilk kez uygulanan Endoskopi işlemini gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Adem Karabacak, Anestezi ve Reanimlasyon uzmanı Uzm. Dr. Esranur Çetin ve ameliyat ekibi, hizmetin Tomarza ilçesine kazandırılmasından dolayı gururlu olduklarını ifade ettiler.

Tomarza'ya kazandırılan endoskopi hizmetine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Op. Dr. Adem Karabacak, "Hastanemizde gerçekleştirilen başta sünnet, fıtık kesesi onarımı, kıl dönmesi gibi işlemler için hem Tomarza'mızdan hem de çevre ilçelerimizden birçok hastamız müracaat ediyordu. Yeni uygulamaya başladığımız endoskopi ve kolonoskopi işlemimiz ile birlikte de vatandaşlarımızın ilgisi daha da arttı. İnşallah ilerleyen süreçte hastanemizde daha farklı işlemlerde uygulamaya başlayacağız. Emeği geçen tüm idarecilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Endoskopi uygulanan bir hasta ise böyle bir hizmetin ayaklarına kadar gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Etiketler : ,,,,

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler