STK’lar dan israil'e Lanet..!

Siyonist israil ABD'nin elçiliğini Kudüs'e taşımasından bu yana Kudüs halkı üzerinde hukuksuz hareketlerini artırarak devam ettiriyor

STK’lar dan İsrail'e Lanet..!

Değerli Kayserili hemşerilerim basın bildirimize hoş geldiniz. 14 asrın 12 sinde İslam’ın şanlı bayrağının dalgalandığı bu bayrak altında Müslümanın, Hristiyan’ın Yahudi olanın huzur içinde yaşadığı Kudüs şehrinde son 100 yılda çok acılar yaşandı. 1917 yılında terk etmek zorunda kaldığımız Kudüs’ümüz, Mescidi Aksamız o günden sonra bir daha huzur bulamadı .Tüm işi yer yüzüne fitne ve fesat çıkartmak olan Siyonist Yahudi milleti lanetle anılacak bir çok katliam ve zulümlerin faili oldu. Yüz yıldır orada yaşayan şanlı Müslümanlar tek başlarına ellerinde taşlar ile Siyonist İsrail’in tanklarına füzelerine karşılık vermeye ve ümmetin namusu , haremi olan Mescidi Aksa’yı korumaya gayret ettiler.

Hak ile batılın mücadelesinin en açık örneği olan Kudüs mücadelesi devam ediyor ve kıyamete dek yada hak galip gelene kadar devam edecek. Siyonist israil ABD'nin elçiliğini Kudüs'e taşımasından bu yana Kudüs halkı üzerinde hukuksuz hareketlerini artırarak devam ettiriyor. 2019 yılında sayısız kere mescidi Aksa'yı işgal eden Siyonist İsrail askerleri zaman zaman Mescidi Aksa'yı ibadet kapatıyorlar. Hiçbir hakları olmadığı halde Mescid-i Aksa'nın içinde kalıcı bir yere sahip olmak için rahmet kapısı ve civarını işgal etmek istediler. Rahmet kapısı ve civarından 1000 metrekare bir alanda ibadet yasağı getiren Siyonist İsrail bu yasağa uymayan ve orada namaz kılan onlarca kadın ve genci tutuklayarak hapse attılar. Buna rağmen direnişi kıramadıkları için tekrar ibadete açmak zorunda kaldılar.

Kıymetli kardeşlerim 2019 yılında defalarca mescidi Aksa işgal eden israil ne acıdır ki bu işgallerini İslam dünyasında kabullenilebilir bir durum haline getirmek çabası içerisindeler. Artık Mescid-i Aksa işgalleri haber bültenlerinde pek yer almaz oldu. Şimdi ise zaman işgalinin sonrasında mekan işgali devreye sokulmak istenmektedir. Yüz yılın anlaşması olarak dünya kamu oyuna sunulan plana göre Kudüs ün tamamını israile bırakacak olan ABD Filistinlilerin ülkelerine geri dönmelerini gündeme bile almadılar. Yahudilerin işgal ettikleri yerlerin tamamını Yahudilere verip Filistinlilere ise sadece maddi yardım vadetmektedirler. Burak duvarı altındaki kazılar ile mescidi aksanın içini işgale başlamışlardır. İkinci adım olarak da Rahmet kapısı ve civarına el koymak istemektedirler. Şayet buna muvaffak olurlar ise Mescid-i Aksa'nın içerisinde kendi Sinagoglarının temelini hemen atmaya başlayacaklardır.

Bizim 3 kutsal mekanımız dan bir tanesi olan mescidi Aksa'yı korumak vazifemizdir. Katil Siyonist İsrail şunu iyi bilmelidir ki bu alçak emellerine ulaşamayacaklardır. Bu Ümmet zamanı geldiğinde bu Siyonistlere hak ettikleri cezayı vereceklerdir.

Biz Müslümanlar olarak Mescid-i Aksa'nın Siyonist İsraillilere ve onların askerlerine çiğnetmeyecek Mescid-i Aksayı hürriyetine kavuşturacağız. Bunun için hiçbir çabadan geri kalmayacağız. Bu haksız tutuklamaları nefretle kınıyor tüm insanlığı israil'in yapmış olduğu zulümlere karşı vicdani ve insani bir tavır almaya davet ediyoruz.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri adına Av. Durdu Mehmet YALÇIN Hukukçular Derneği Kayseri İl Temsilcisi

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler