SP Genel Başkan yardımcısı Yusuf Sunar: “17 bin lirayı bir marifet olarak Türkiye'ye lanse ediyorlar”

Yapılan asgari ücret zam tutarını eleştiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar; “17 bin 2 liralık bir asgari ücret emekli maaşı 7 bin 500 lira bir 5 yıl süre içerisinde Türkiye'nin geldiği bu ekonomik buhranı inanın anlatmaya kelimeler yetmez. Ama bu arkadaşlar 17 bin lirayı bir marifet olarak tüm Türkiye'ye lanse ediyorlar” dedi.

KAYSERİ(1HA)— Yapılan asgari ücret zam tutarını eleştiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar; “17 bin 2 liralık bir asgari ücret emekli maaşı 7 bin 500 lira bir 5 yıl süre içerisinde Türkiye'nin geldiği bu ekonomik buhranı inanın anlatmaya kelimeler yetmez. Ama bu arkadaşlar 17 bin lirayı bir marifet olarak tüm Türkiye'ye lanse ediyorlar” dedi.

Saadet Partisi Kocasinan Aralık ayı Divan Toplantısı gerçekleştirildi. 

Kocasinan Belediyesini eleştiren, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar; “Mevcut belediye başkanı belediyeyi yönetiyor. Kocasinan'ı hala metruk binalardan kurtaramadınız. Hala Kocasinan'ın yolları kaldırımları izbe bir şekildedir. Bu memleketin insanı siz ne istedinizse verdi ama siz bu memleket insanının hak ettiğini vermediniz. Bu memleketin kaynağı çok fazla Kocasinan'ın imkanları bir Kocasinan daha olsa ona yetecek kadar var. Bu arkadaşların siyasetlerindeki samimiyetsizliklerinden dolayı bu memleket insanına arzu ettiği yaşamı veremiyor” dedi.

Yapılan asgari ücret zam tutarını da eleştiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar; 17 bin 2 liralık bir asgari ücret emekli maaşı 7 bin 500 lira bir 5 yıl süre içerisinde Türkiye'nin geldiği bu ekonomik buhranı inanın anlatmaya kelimeler yetmez. Ama bu arkadaşlar 17 bin lirayı bir marifet olarak tüm Türkiye'ye lanse ediyorlar sanki 17 bin lira çok muazzam bir hayat yaşayacakmış gibi Kayseri merkezde 10 bin liranın altında kira yok Kayseri merkezden bahsediyoruz. 17 bin liraya asgari ücret alan işçi Kayseri merkezde çalışıyor merkezde oturmak zorunda, çocuğunu okutmak zorunda, elektriğini, suyunu, doğalgazını ödemek zorunda, mutfak ihtiyaçlarını gidermek zorunda, giyeceğini almak zorunda ocak ayından itibaren 17 bin lira bir lütuf olarak asgari ücret diye taktim edilmiş olacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan yeni bir yönetim anlayışı ile seçimlerde vatandaşın karşısında bulunacağını dile getiren Saadet Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Nuh Bahadır; “Önümüzdeki yerel seçimlerde şehirlerimizin kaderimi belirleyecek önemli bir karar vereceğiz dolayısıyla Saadet Partisi olarak yeni bir yönetim anlayışıyla karşınıza geleceğiz. Saadet Partisi ve milli görüş kadroları olarak bütün potansiyeli harekete geçiren, adil bölüşen, yıkmadan yapan, adalet ve kardeşliği ilke edinen, ötekileştirmeyen bir yönetimin teklifiyle geliyoruz. Halihazırda  yönetimin belediyelerin sorunlarına 23 yıldır çözüm bulamadığını zaten biliyoruz tek tek açıklamaya gerek yoktur” ifadelerinde bulundu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler