Sokak Kavgasından Çıkmış Gibi Oldu

Gültepespor ile Tomarzaspor'un U18 takımlarının karşılaştığı maçta, Gültepesporlu Işık Polat, aldığı darbeler sonrasında dayak yemiş boksör haline döndü. Onu bu hale getiren oyuncu ise sarı kart ile cezalandırıldı.

Kayseri'de devam eden amatör futbol maçları büyük çekişme içinde sürüyor. Gültepespor ile Tomarzaspor'un U18 takımlarının karşılaştığı maçta, Gültepesporlu Işık Polat, aldığı darbeler sonrasında dayak yemiş boksör haline döndü. Onu bu hale getiren oyuncu ise sarı kart ile cezalandırıldı.

Kayseri Amatör Kümede Gültepespor ile Tomarzaspor karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme halinde geçen maçta Tomarzasporlu bir oyuncu krampon ile Gültepesporlu Işık Polat'ın yüzüne vurdu. Aldığı darbe sonrasında yaralanan Işık Polat'a sağlık ekipleri müdahale ederken, maçın hakemi kırmızı kartlık pozisyonda, rakip oyuncuyu sarı kart ile cezalandırdı.

Genç futbolcunun yüzü, aldığı darbe sonrasında sokak kavgasından çıkmış bir hale dönerken, Gültepespor Teknik Direktörü Ahmet Duman, gençlerin can güvenliğinin galibiyetten daha önemli olduğu açıklamasında bulundu.

Hakemlerin pozisyonları daha yakından takip etmesi gerektiğini ifade eden Ahmet Duman, "Geleceğimizin teminatı olan genç futbolcularımız, aileleri tarafından önce Allah'a sonra bize emanet ediliyor. Onların can güvenlikleri aldığımız veya alacağımız galibiyetlerden daha önemli. Maçı yöneten hakemlerimizden pozisyonları daha yakından takip etmeleri ricasında bulunuyoruz. Bizim için gençlerimizin sağlığı ve can güvenliği her şeyden önemlidir" diye konuştu.

Gültepespor'un 3-1'lik galibiyeti ile biten karşılaşmada, ağır darbelere rağmen mücadelesini sürdüren Işık Polat, bir de gol atma başarısı gösterdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler