Şehit ve Gaziler İçin Mevlid-i Şerif Programı

Kayseri Melikgazi Toki Demokrasi Mahallesinde Şehit ve Gazilerimiz için mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Bahar Kalkanı Harekâtındaki Şehit ve Gazilerimiz için düzenlenen program, Toki Demokrasi Mahalle Muhtarı Hatun Kekeç, Şehit ve Gaziler Dernek Bşk. Sami DOĞAN, 1915 Çanakkale Dernek Bşk. Rıza YAĞAR, Muhtarlar Derneği Bşk. Yakup ER, Anadolu Muhtarlar Derneği Bşk. Ali BURUL, Yesevi Yardımlaşma Derneği Bşk. Yrd. Fehmi KOÇYİĞİT, Kayseri Dünya Avşarlar Derneği Bşk. İsmail ALBAYRAK, Madde Bağımlıları Ve Aile Koruma Derneği Bşk. Hülya TURHAL, Yeşil Mahalle Muhtarı Fatih TELLİOĞLU, Ak Parti Demokrasi Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Ahmet KONAÇ ve mahalle sakinlerinin katılımıyla Şölen Düğün Salonunda gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasında; Demokrasi Mahalle Muhtarı Hatun Kekeç “Bahar Kalkanı Harekâtındaki Şehit ve Gazilerimiz için Mevlid-i Şerif okutuyoruz. Burada öncelikle İdlip Bahar Kalkanı Harekâtındaki Şehit ve Gazilerimiz olmak üzere gelmiş geçmiş tüm şehit ve gazilerimizin ruhlarını yâd etmek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Allah vatanımızı ve milletimizi görünür görünmez tüm bela ve musibetlerden korusun diye dua etmek istiyorum. Ayrıca maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Melikgazi İlçe Müftülüğüne, Sayın Ahmet Konaç’a, Şölen Düğün Salonu yönetimine, programa katılan tüm dernek temsilcilerine ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Duygu dolu anların yaşandığı program, tüm şehit ve gazilerimiz için okutulan Mevlid-i Şerifin ardından yapılan dualarla sona erdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler