Sahte gelin mağdurları çoğalıyor!

Türkiye sahte gelin olayını konuşuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen sahte gelin vakası şaşırttı. İki kez dolandırılan ve sahte gelinlere 100 bin lirasını kaptıran 25 yaşındaki Halil Kurt ve annesi Müge Anlı canlı yayına katılıp yardım istemişti. Sahte gelin mağdurlarına yenileri eklendi. 85 yaşındaki adam da bu tuzağa düştü. Yayına bağlanan yaşlı adam anlattıklarıyla şaşkına çevirdi. İşte aşk tuzağının ayrıntıları...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen sahte gelin tuzağına düşenler bir bir ortaya çıkıp yaşadıklarını anlatıyor.

SAHTE GELİNLERE 100 BİN KAPTIRDI

İki kez dolandırılan ve sahte gelinlere 100 bin lirasını kaptıran 25 yaşındaki Halil Kurt ve annesi Müge Anlı canlı yayına katıldı. Anne-oğul yardım istedi.

Sadce mutlu bir yuva kurmak isteyen genç adam ikinci kez dolandırılınca hayatının şokunu yaşandı. Annesinin tavsiyesiyle Müge Anlı'ya katılan Halil Kurt başından geçenleri anlattı...

İlk denemesinde hüsrana uğrayan genç adam, evlenme hayali kurduğu kadının 25 yaşındaki değil 39 yaşında olduğunu öğrendi.

AVM'DE ORTADAN KAYBOLDU

Daha sonra ise bir AVM'ye giden çift oturmaya başladı. Kurt'u bekleten gelin adayı altınlarla ortadan kayboldu. Neye uğradığını şaşıran genç adam ise babasını aradı.

Duydukları karşısında şoke olan baba ise oğlunu yanına çağırdı. Daha sonra aklı başına gelen Halil Kurt polisi aradı ama bir sonuç alamadı.

Son denemesinde sahte geline 60 bin lira kaptıran Kurt'un 3 yıl önce de başından benzer bir olay geçtiği öğrenildi.

KAPTIRDIĞI PARANIN TAKSİDİNİ ÖDÜYOR

Yine evlilik hayali kuran genç adam yıllarca önce ise 40 bin lira dolandırıldığı ortaya çıktı. Sahte gelinlere toplam 100 bin lira kaptıran genç ise hala çektiği kredilerin taksidini ödemeye çalışıyor.

Sahte gelinlere 100 bin lira kaptıran Halil Kurt, hem parasını geri istiyor hem de kendisini dolandıran sahte gelinlerin ceza almasını istiyor.

SON MAĞDUR 85 YAŞINDA

Tüm bu anlatılanlardan sonra sahte gelin mağdurlarına bir yeni kişi daha eklendi. 85 yaşındaki adam da bu tuzağa düştü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Kayseri'den telefonla bağlanan 85 yaşındaki Sabri Aslantaş başından geçenleri anlattı.

'HEPSİ BİRBİRLERİNİ TANIYOR'

"Fatma'yı beğenmedim, o da başka birini önerdi. Sonra Raziye ile tanıştım. Evlendik, sonra 40 gün benimle kaldı. Daha sonra altın kolye ve küpe aldım. Kendi kirada yaşadığı evi boşaltmaya gitti, bir daha da geri dönmedi. 45 bin lira da Güler ile evlenmek için verdim. Üçü de birbirine tanıyor"

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler