Personele Öğle Yemeğinde “Çanakkale Menüsü” İkram Edildi

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü yemekhanesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da öğle yemeğinde personele, Çanakkale Menüsü olan buğday çorbası, üzüm hoşafı ve yarım ekmek dağıtıldı.
Sinevizyon gösteri ile başlayan anma etkinliğine katılan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli; Çanakkale’de zor şartlarda savaşarak destan yazan ecdadımızı bir nebzede olsa anlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek; "Bu savaşta ülkemizin dört bir köşesinden gelen her yaştan insanımız canları pahasına var oluş mücadelesi verdiler.
Bizde ecdadımızın verdiği bu kutsal mücadele sırasında, yiyecek ekmek dahi bulamadıkları zorlu dönemini müdürlüğümüz personeline öğle yemeğinde ‘Çanakkale Menüsü’ ikram ederek anımsattırmak istedik. Geleneksel hale getirdiğimiz bu anma etkinliğini her yıl düzenliyoruz.
Bu vesileyle başta Çanakkale olmak üzere, tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor ve mekânlarının cennet olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler