Pektemek, 'Maçlar Ligdeki Konumumuzu Belirleyecek'

Kayserispor'da, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçının hazırlıklarını devam etti.

Kayserispor'da, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçının hazırlıklarını devam etti. Kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserisporlu futbolcu Mustafa Pektemek, “Son galibiyet, güzel bir galibiyette. Özellikle Sivas maçından sonra anlam kazandı. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu maçlar bizim ligdeki konumumuzu belirleyecek. Her zaman yukarıya oynama hedefimiz var. Adana maçı eşik atlama maçı olacak. Zor bir deplasman. Bunu biliyoruz ama biz de son haftalarda güzel galibiyetler alıyoruz. Bunu da Adana’da devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bu şekilde devam eder” ifadelerini kullandı.
Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor'un milli stoperi Ahmet Çalık hakkında da konuşan Pektemek, “Kendisi çok muhteşem insandı. Her zaman saha içinde ve dışında çok efendiydi. Gerçekten bizde şok etkisi oluşturdu. Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlarına da sabırlar diliyorum” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler