Patlama ile ilgili inceleme sürüyor

Taksim’de henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Taksim’de henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Çok sayıda yaralının olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi.
Taksim’in en işlek sokaklarından olan İstiklal Caddesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatılırken olayla ilgili inceleme ise sürüyor.

Taksim’de meydana gelen patlama bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, vatandaşların yürüdüğü bir anda patlamanın yaşandığı kaydedildi.
Taksim’de henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların yolda yürüdüğü bir anda patlamanın yaşandığı ve alevlerin yükseldiği görüldü. Yaşanan patlamada çok sayıda yaralı olduğu öğrenilirken, polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler