(Özel Haber) Otogaz İndirimi Kayseri’deki Tabelalara Eksik Yansıdı

 

Dün gece otogaza gelen 95 kuruşluk indirimin Kayseri’deki istasyon tabelalarına sadece 60 kuruş civarı yansıtılmasına sosyal medya üzerinden büyük tepki geldi.

 

Otogazda yapılan dev indirimin ardından komşu illerdeki fiyatlar 2.5tl ile 2.80tl bandına gerilerken, Kayseri yine zirveyi yine kimseye bırakmadı. Son gelen indirimin ardından otogaz fiyatlarını firmaların EPKD ye bildirdiği tavan ücret üzerinden belirlemeye başlayan benzin istasyonları, Kayseri’de 3.75tl bandında satılan otogazı 3.10 bandına düşürdüler. Verilen bu ince ayar sayesinde Kayseri’de indirimin 3/2’si yani 60 kuruşluk kısmı tabelaya yansırken kalan 3/1’i vatandaşın cebine girmeden kayboldu.

 

Gece yapılan 95 kuruşluk dev indirimim Kayseri’de hizmet veren benzin istasyonlarının tabelalarına 60 kuruş olarak yansıtılmasına tepki gösteren vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ve yorumlarla istasyon sahiplerine veryansın ettiler. Yorumlarda özellikler Kayseri’de Benzin İstasyonlarının tek el oluşturulduğu dillendirilirken, en çok merak edilen konu ise istasyonların ortak kararla aldığı iddia edilen yüksek fiyat uygulamasının ne zaman son bulacağı oldu.

 

Sosyal medyada sürekli gündem olan Kayseri’de ki otogaz satış fiyatları düşer mi bilinmez ama vatandaşların tansiyonu çevre illerle Kayseri’de ki otogaz fiyatlarını karşılaştırdıkça yükselmeye devam ediyor.

Diğer Haberler

5 Yorum

sultan

sultan

02 Nisan 2020
Kayseri' li işini bilir mantığı devam ediyor.

Serkan çakır

Serkan çakır

02 Nisan 2020
Kayseri eyalet sistemine geçtide haberimizmi yok ? Bu nedir arkadaş hep yüksek hep yüksek.

Süleyman sarıbu

Süleyman sarıbu

02 Nisan 2020
Bende o gazı yakmambenzin daha iyi gazdan uyguna da geliyo daha fazla km yapıyor motorada iyi

Zemheri

Zemheri

03 Nisan 2020
Tüm araç sahipleri cimere şikayet etsinler baksınlar nasıl oluyor denetleme

HasanHüseyinAlt

HasanHüseyinAlt

03 Nisan 2020
Bu nasıl is 90 kuruş indirim oldu diyorlar lpg 3.75 Di şimdi 3.00 lira aslında 2.90 olması lazim

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler