Öğretmenler arası futbol turnuvası başladı

Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 100’üncü Yıl Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası başladı.
 
Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 100’üncü Yıl Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Kayseri TÜFAD tesislerinde başladı. Kayseri’nin dışında Nevşehir, Kırşehir ve Niğde’den gelen beden eğitimi öğretmenlerinin oluşturduğu takımların futbol maçları seremoninin ardından başladı. Seremoni öncesi yapılan konuşmada söz alan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Günlük rutin hayatın içerisinde eğitimciler olarak bu organizasyona ihtiyaç duyuyoruz. Bu organizasyonda emeği olanlara teşekkür ediyor, katılan herkese başarılar diliyorum” dedi. 
Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ise, “ Öğretmenler günü münasebetiyle yapılan bu organizasyon çok önemli bu yüz yılın kahramanı öğretmenler olacak. Kadim nesiller yetiştiren öğretmenlerdir. Bu etkinlikten dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 
Kura çekiminden sonra müsabakalar başladı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler