Öğrencinin Cenazesi Morga Kaldırıldı

Erciyes’ten dönüş sırasında üniversite öğrencilerini taşıyan minibüsün yoldan çıkarak tarlaya daldığı kazada hayatını kaybeden öğrencinin kimliği belli oldu.

(BGC)- Erciyes’ten dönüş sırasında üniversite öğrencilerini taşıyan minibüsün yoldan çıkarak tarlaya daldığı kazada hayatını kaybeden öğrencinin kimliği belli oldu. 
 
Kaza, Hacılar ilçesi Aşağı Mahalle Erenler Caddesi üzerinde ikindi saatlerinde meydana gelmişti. Freni patladığı iddia edilen üniversite öğrencilerini taşıyan midibüs, Hacılar Kapı Kayak Merkezi dönüşü yoldan çıkarak boş tarlaya daldı. Minibüs hurdaya dönerken, ilk belirlemelere göre kazada Hilal Sıkar isimli öğrenci hayatını kaybetti. Sürücüyle birlikte 4’ü ağır 21 yaralının ise hastanelerdeki tedavileri devam ediyor.
 
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun kaza yerinde incelemelerde bulundu. ERÜ rektörü Çalış, hayatını kaybeden öğrencisi için gözyaşlarına hakim olamadı. 
 
Kazada hayatını kaybeden Hilal Sıkar’ın cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Polisin feci kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

1 Yorum

ahmetbalaban

ahmetbalaban

06 Ocak 2022
Erciyes dönüşü daha kaç öğrencimizi yahut canımızı bu midibüslerin karıştığı kazalarda kaybedeceğiz? hiz araştırdınız mı Erciyes dağı dönüşünde gerçekleşen kazalardan midübüsler ile gerçekleşen kaza oranı kaçtır ve ölüm oranı nedir diye? yetkilileri bu konuda araştırmaya ve düşünmeye , önlem alamaya davet ediyorum.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler