Öğder'den Online Muhammed Emin Yıldırım Konferansı

“Önce Ahlak ve Maneviyat” ilkesini şiar edinen derneğimiz, şuurlu nesiller yetiştirme yolunun ilimden, eğitimden geçtiğinin idraki ile bu amaç doğrultusunda çalışmaktadır.

Kayseri Şuurlu Öğretmenler Derneği başkanı Mustafa ANLAŞ yaptığı açıklamada ; “Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın” kurulması hedefinde en büyük gücümüzün  şuurlu gençler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz. “Önce Ahlak ve Maneviyat” ilkesini  şiar edinen derneğimiz, şuurlu nesiller yetiştirme yolunun ilimden, eğitimden geçtiğinin idraki ile bu amaç doğrultusunda çalışmaktadır.
Kayseri Şuurlu Öğretmenler Derneği olarak ‘Ben muallim olarak gönderildim’ beyanıyla kendisinin de bir eğitimci olduğunu ifade eden Peygamberimiz( sav.) örnek ahlakı ve eğitimciliğini bir nebze olsun anlamak ve anlatmak için İlahiyatçı – Yazar Muhammed Emin YILDIRIM hocamız ile  “ Bir Eğitimci Olarak Hz. Muhammed (sav) ve Ahlak Eğitimi” konulu konferans düzenliyoruz. Programımız 3 Aralık Cuma günü 20:00’da online olarak yapılacaktır.”

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler